Ping-pong vetélkedő

Ping-pong vetélkedő 2013-03-20T10:07:48+00:00

Szabadi úti Kupa 2013

A ping-pong bajnokságra, amelyre a Szabadi úti ifisek nagy lelkesedéssel készültek, március 9-én került sor, a Marosvásárhely IV. Szabadi úti Egyházközpont Gyülekezeti termében, a Maros Megyei IKE támogatásával.
Az alkalomra a Marosi és Maros-Mezőségi református testvéregyházmegyék fiataljait vártuk és nagy örömünkre kátéórások, ifisek, kántorok és lelkipásztorok is eljöttek, hogy együtt tölthessük a napot! A bajnokságot Farkas Éva segédlelkésznőnk nyitotta meg egy Biblia-i igével és imádsággal. Amint sikerült kisorsolni ki kivel kell harcba szálljon a Kupáért, neki is vágtunk a játszmának. A 17 egyházközség fiataljai három kategóriában mérték össze tudásukat: fiú egyéni, lány egyéni és páros vegyes. Hogy senki se éhezzen a 12 órás ping-pong maraton alatt, a házigazdák szendvicsekkel kedveskedtek az összegyűlteknek.
A legügyesebbek értékes díjakban részesültek a nap végén. Minden versenykategória első helyzettje egy kupát, az első három helyezettje pedig egy-egy érmét és oklevelet vihetett haza. A fiatalok nagyon jól érezték magukat és máris jelezték, hogy a következő bajnokságon is kívánnak részt venni.
Isten áldását kérve a jövőre nézve, köszönetet szeretnénk mondani minden csoportnak ezért a gyönyörű napért, és gratulálni mind a 70 győztesnek aki részt vett a bajnokságon, akár versenyzőként vagy szurkolóként és bízunk abban, hogy az itt kialakított kapcsolatok hosszú távuak és gyümölcsözőek lesznek. Szívből köszönjük Szász Zoltán tiszteletes urunk önzetlen szeretetét és támogatását és reméljük, hogy sikerül visszaadnunk mindazt a jót amit tőle kaptunk.
Győztesek:
Fiúk:
I. Hajducsi Elemér
II. Hajducsi Zoltán
III. György Gellért

Lányok:
I. Varga Henrietta
II. Tövissi Réka
III. Fall Beáta

Páros
I. Hajducsi Zoltán – Kacsó Botond
II. Hajducsi Elemér – Szegedi Csongor
III. Katona Szili – Nemes Isti

Farczádi Ali,
Marosvásárhely IV. Szabadi úti ífjúsági csoport vezetője